family stories

info & prijzen

Come dance with the wolves

portfolio

Family stories

Een uniek beeldverhaal gevuld met foto's die je laten voelen hoe jullie het leven leven. Op een manier zoals alleen jullie dat kunnen.

Dit zijn de momenten waar je keer op keer naar terug wilt kijken…


Puur, rauw en ongefilterd

Een gezin...een wereldje op zich. Het opent extra deurtjes van liefde in je hart. Jullie cluppie! Met jullie eigen avonturen, energie, chaos, kwetsbaarheden, de oneindige liefde voor elkaar en alles wat daarbij hoort. Schaterlachen, knuffelen, driftbuien, ruzie maken en eigen plannen trekken.

Het dagelijks leven. Alles. De dingen waarvan je misschien nog niet weet dat je ze nooit meer wilt vergeten. Totdat ze vervliegen in tijd.

Ik vertel jullie family story. Zonder filter. Eerlijk, authentiek en voluit.

de kleine digen

Het zijn de alledaagse dingen die jullie leven z'n eigen kleur geven. Ze zijn klein, soms onopgemerkt. Het maakt jullie thuis.
Nog even knuffelen in bed. Samen ontbijtjes maken. Tandenpoetsen. Hutten bouwen. (Te) Gekke dansjes doen. Brood bakken. Spelen. Troosten. Moestuinieren. Picknicken in de woonkamer. Kampvuurtjes.

Of samen op kampeeravontuur gaan, ontwaken in een houten huisje, springen in een regenplans of rennen over het strand.

Op mijn sokken en met mijn camera paraat, ben ik graag voor even onderdeel van jullie leven. Om op te gaan in jullie family vibes, ze te voelen en ze te documenteren in beeld. Momenten bewaren, tot in de kleinste details, zodat jullie ze kunnen blijven voelen.

We starten altijd bij jullie thuis, in jullie eigen nest vol liefde. Ik volg vanaf het moment dat ik binnenstap jullie tempo en laat me leiden door wat de dag brengt. Geen grootste plannen, gewoon tijd voor elkaar en bewust genieten in het nu.


vertel ons verhaal

Het meest waardevolle cadeau voor jullie zelf, om jullie dagelijkse leven samen te vieren en voor altijd te kunnen koesteren.

- Call vooraf; kennismaken, plannen delen en evt. vragen
- 10u fotografie
- Persoonlijke online gallery
- Storybook
- 2 Fine art prints | 20x30

Pack Tales -
Full day session

vanaf €1475,-

neem contact op

Een halve dag opgaan in jullie wereld. Het geeft me tijd om in jullie ochtend- of middagroutines te duiken. Thuis, in jullie achtertuin of onderweg.

- Call vooraf; kennismaken, plannen delen en
evt. vragen
- 4u fotografie
- Persoonlijke online gallery
- Storybook
- 2 Fine art prints | 20x30

Pack Tales -
Half a day session

vanaf €700,-

tell me more

Portfolio

R & J

"Super super mooie foto's. Ze brengen tranen in onze ogen. Het zijn echt foto's waar we onszelf in zien en voelen. "

P & H

"Wat een ontzettend mooie en pure plaatjes van onze familie. Ze waardevol en bijzonder. We blijven nieuwe dingen zien, iedere keer dat we er naar kijken. Echt zoals we samen zijn. Wat ben ik blij dat we je als fotograaf, maar ook zeker als persoon hebben leren kennen."

Kind Words

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde gewijzigd worden. De genoemde tarieven zijn incl. reiskosten binnen een straal van 10km vanaf Boxmeer (daarbuiten €0,43 per kilometer).

Op alle shoots zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.