portfolio

kinds words

prijzen

Let's keep our memories alive

Jullie gaan trouwen.

De start van een nieuw hoofdstuk. Eentje die begint met een dag waarin jullie omringd zijn door jullie lievelingsmensen, mooie bloemen, lekker eten, fijne muziek en vooral liefde...heel veel liefde.

Whaaaa, gefeliciteerd! 

Alles waar het om draait is om een onvergetelijke herinnering te creëren. Eentje die de boeken in gaat als het ultieme avontuur.

In mijn foto's wil ik graag de sfeer en het gevoel van de dag vangen. Om jullie herinneringen voor altijd levendig te houden en jullie weer even kippenvel te geven bij het terugzien van de beelden.

Samen met jullie beleven

Dit doe ik door de dag samen met jullie te beleven, dichtbij en opgaande in jullie gasten. Het hebben van een klik is voor mij super belangrijk, omdat het onderdeel is van jullie herinnering. En DAHM wat word ik gelukkig als ik jullie verhaal met de puurste emoties en tot in kleine details vast mag leggen.

Mijn hart gaat sneller kloppen van intieme avontuurlijke bruiloften vol authentieke details. Liefdevolle ceremonies in een weiland of het bos. Ontroerende geloftes. Rustieke taartjes. Lekker eten. En de beste kampvuurfeestjes.

Op deze pagina vind je een aantal fantastische bruiloften die ik eerder heb mogen vangen met mijn camera. En dit is nog maar een hele kleine greep uit mijn collectie ;). Benieuwd naar meer? Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik jullie graag het héle verhaal van een bruiloft zien.

portfolio

Portfolio

- Kennismaking
- Wedding guide vol tips
- 5 uur aaneengesloten fotografie
- Persoonlijke online gallery
- Preview binnen een week
- Prints in story box | 13x18

Bruiloften en Elopements

vanaf €1800,-

Elk pakket is aan te passen naar jullie wensen, qua aantal uren en trouwalbum.

neem contact op

Ik geloof er 100% in dat mensen op hun aller mooist zijn als ze helemaal zichzelf zijn. Dus volg jullie hart, maak keuzes waar jullie helemaal blij van worden (ook al zijn die "anders" dan "anders"), doe gekke dansjes en geniet van ieder moment.
En ik beloof je, dan gebeurd er iets magisch :).

Real Moments

Het allerbelangrijkste voor mij is om samen fijne herinneringen te maken en jullie dag vast te leggen zoals deze is. Zodat de foto's jullie achteraf terugbrengen naar de sfeer en het gevoel van dat moment. Ik verkies het vastleggen van emoties boven haarscherpe foto's (don't worry, I know what I'm doing ;)). Geen gekke poses of overdreven gedoe, gewoon jullie zoals jullie écht zijn.

We are a perfect match when you love

Find your freedom

Gevaarlijk puntje om te noemen, want hij is zó mooi schoon... Maar oooow wat houd ik er van om van de gebaande paden af te wijken. Om even lekker off road te gaan. Of om je met je blote voeten het gras of het zand in te sturen. Voel jij je vrij om er vol voor te gaan en denkt je: "die jurk draag ik toch maar 1 keer", dan zij we een match made in heaven ;).

neem contact op

m & l

"Waaauuww Renske, de foto's zijn zoooo mooi ♥️♥️. Je laat ons weer huilen hoor. Elke twee seconden zeiden we oooh mooi, heeel mooii, ooh deze is ook gaaf! Zoo bijzonder!"

A & R

"Jeetje Renske.... wat een prachtige foto's! We zijn er stil van. Je hebt precies het gevoel van het weekend weten vast te leggen😍"

Kind Words

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde gewijzigd worden. De genoemde tarieven incl. reiskosten binnen een straal van 25km vanaf Boxmeer (daarbuiten €0,43 per kilometer).

Op alle shoots zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.