Soulful stories

Making Memories

portfolio

You're my never ending thought

Soulful Stories

Kamperen. Wakker worden in jullie huis op wielen. Dansen in de regen. Kampvuurtjes maken of rennen over het strand. Samen willen jullie het leven vieren en genieten van de kleine dingen die stiekem o zó speciaal zijn.

Puur, rauw en ongefilterd

- 2 personen
- 4 - 4,5 uur fotografie op locatie (beginnend bij jullie thuis)
- Minstens 100 zorgvuldig bewerkte beelden in hoge resolutie
- Online privé gallery 3 weken na de shoot
- Story book + 2 prints om een mooi plekje te geven

Soulful Stories (I)

vanaf €525,-

neem contact op

Ontwaken naast je lief, terwijl de zon je camper, tentje of slaapkamer inkruipt. De geur van koffie en een vers broodje. De dag kan beginnen. Samen op pad om grote of kleine avonturen te beleven. Running wild! Al genietend van elkaar. Om ‘s avonds bij zonsondergang te picknicken en te eindigen bij een knisperend kampvuur die duisternis vult samen met het geluid van de natuur of je gitaar.

de kleine digen

Het zijn de kleine dingen die jullie samen zo bijzonder maken. Dingen die we zó vanzelfsprekend vinden dat we ze vergeten vast te leggen, maar die ow zó waardevol zijn.

Met mijn rugzak op mijn rug gesjord, volg ik jullie tijdens een klein stukje van jullie leven. Gewoon zoals het is; ongedwongen en authentiek. Ik geloof dat mensen op hun mooist zijn wanneer ze volledig zichzelf kunnen zijn. En ik help jullie graag om dat stukje van jullie, jullie leven en wie jullie samen zijn te laten zien in toffe beelden. Het is een beetje zoals ‘vrienden die een fijne tijd hebben met elkaar’ en tussendoor maak ik de mooiste beelden.
Vooraf maken we samen een “plan”, zodat jullie weten wat we gaan doen. En als jullie dat fijn vinden, geef ik tussendoor wat kleine opdrachtjes, die ervoor zorgen dat jullie lekker gaan doen, in beweging komen, de intimiteit met elkaar opzoeken en lol hebben met elkaar.

- 2 personen
- 1,5 uur fotografie op locatie
- Minstens 40 zorgvuldig bewerkte beelden in hoge resolutie
- Online gallery 3 weken na de shoot
- 2 toffe prints om een mooi plekje te geven

Making Memories

vanaf €375,- 

neem contact op

Samen struinen door een veld wilde bloemen. Je omringen met al het groen in een heerlijk ruikend bos. Of wadend in het water van jullie favoriete meertje. Om vervolgens tegen elkaar aan te kruipen op het nabijgelegen strand(je).

ongedwongen en vrij bewegen

Het zijn die momenten waarin jullie opgaan in elkaar of waarin buikpijn hebben van het lachen, die je je later herinnert. De beelden die we tijdens deze shoot samen maken, helpen je om keer op keer terug te gaan naar dat ene moment, dat gevoel.

Geen formele statige shoot, maar ongedwongen en vrij bewegen. Jezelf kunnen zijn, zodat je jezelf straks ook echt herkent in de foto’s. Het gaat om de verbinding en interactie tussen jullie, zoals die voor jullie goed en natuurlijk aanvoelt. Nu is dat misschien soms wat lastiger met een camera voor je neus, maar ik beloof jullie; it’s gonna be easy.

Portfolio

L & G

"Aaaaah lieve Renske, zo blij hiermee. ♥️♥️♥️♥️ sprakeloos. Echt prachtig."

A & R

"Jeetje Renske.... wat een prachtige foto's! We zijn er stil van. Je hebt precies het gevoel van het weekend weten vast te leggen😍"

Kind Words

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen te allen tijde gewijzigd worden. De genoemde tarieven incl. reiskosten binnen een straal van 25km vanaf Boxmeer (daarbuiten €0,43 per kilometer).

Op alle shoots zijn mijn Algemene Voorwaarden van toepassing.